fbpx

Mag ik al aan tafel..??!

Aan tafel beleef je samen de mooiste momenten. Je gaat voor quality time met je kinderen, familie en vrienden. Met een balaboosta | design & play tafelkleed is dit super easy. Op onze uitwasbare tafelkleden van 100% katoen mag je vóór, tijdens of na het eten gewoon kleuren!

Heb je een uitgebreid diner met vrienden en kids gepland staan? Heb je zin in een uitgebreid ontbijt in het weekend? Ontstaat die spontane borrel of organiseer je een cool kinderpartijtje? Leg het XL woordzoekerkleed op tafel en lekker lang tafelen is gegarandeerd!De woordzoekers geven eindeloze manieren om te spelen. Kinderen kunnen samen spelen of speel gezellig met ze mee. Om je alvast op weg te helpen, vind je hier alvast wat mogelijkheden:

Woordzoeker
Zoek alle dieren die in de XL woordzoeker verstopt zitten. Kun jij ze allemaal vinden? Kleur één voor één de letters in of omcirkel de gevonden woorden. Speel je tegen iemand anders? Kies dan ieder een kleur stift en kleur de letters in van de woorden. Degene met de meeste dieren heeft gewonnen.
Tip: kopieer deze lijst en laat kinderen hierop afstrepen wat ze al gevonden hebben.

3 minuten challenge
Wie kent nog Boggle? Het spelletje waarbij je de meeste woorden moet maken van 5 bij 5 letters binnen een bepaalde tijd? Teken een vierkant om vijf bij vijf rijen letters en speel boggle! Maak binnen drie minuten zoveel mogelijk woorden met de letters in het vierkant. Schrijf de woorden op die je hebt gevonden. Hierbij gelden de volgende regels: van letter naar letter gaan en het woord moet uit minimaal drie letters bestaan.

Voor de kleintjes
Kleur de letters van namen in. Zien ze de letters van hun eigen naam of de namen van mama, papa, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes? Geef die dan allemaal een eigen kleur. Zijn ze de eerste woorden aan het leren op school? Laat ze dan de letters van de woorden die ze herkennen dezelfde kleur geven. Bijvoorbeeld: boom, roos en vis.

Start typing and press Enter to search