fbpx

Aandacht maakt alles mooier

Lang geleden, in een tijd zonder ronddartelende kinderen, zei iemand ooit tegen me: ‘Het mooie is dat aandacht weinig kost, maar veel oplevert. Wees gul! ‘

Op het moment dat je aandacht aan iets geeft valt het op. Je onderscheidt je op een opvallende, vaak onverwachte manier van de rest. En wanneer je bewust aandacht geeft aan datgene wat je doet kosten dingen misschien iets meer tijd, maar dit verdien je dubbel en dwars terug. Dat mailtje dat toch nog een typefout bevatte. Die presentatie die nu nog duidelijker is geworden.  

Quality time
Aandacht geven aan je werk maakt al veel beter. Maar hoe zit het met aandacht geven aan de mensen om je heen? Aan je familie en vrienden, collega’s, aan je klanten, aan je leveranciers. En wat te denken van je kinderen? Wanneer heb je die voor het laatst echt aandacht gegeven? Een mooi moment om dit te doen is aan tafel. Hoe kunnen we het aan tafel samen met kinderen leuker maken? Ik wilde een moment creëren waaruit quality time zou ontstaan. Zo ontstond balaboosta. 

Design & play
Het idee is simpel. We zitten dagelijks met elkaar aan tafel. Jij wilt iets moois op tafel. Je kids willen iets leuks om mee te spelen. Balaboosta combineertdesignen playin een compleet nieuw concept voor aan die tafel. Waar mag je nou kleuren met viltstiften op een katoenen kleed? Nou…bij ons. Wij moedigen dit zelfs aan. Weet je waarom? Omdat samen spelen leuk is. Omdat spelen met letters goed is voor de ontwikkeling van je kinderen. En omdat samen lekker lang aan tafel zitten zo gezellig is. We design, you play!

Jong en oud, samen lol
Het concept ‘design & play’ zorgt voor de ultieme combinatie van een tijdloos ontwerp en ouderwets genieten met elkaar. Met als doel dat iedereen, jong en oud, samen de grootste lol kunnen beleven met het spelen met deze producten. Of ze nou hun eigen oerwouden en oceanen vullen met alle dieren die in het kleed verstopt zitten, ze letters bij elkaar zoeken om woorden mee te maken of zelf allerlei andere manieren bedenken om met het ontwerp te spelen. Zet hierbij iets lekkers op tafel en geniet!

Start typing and press Enter to search