fbpx

Jullie genieten van een etentje met vrienden en de kinderen worden onrustig. Hoe houd je het samen gezellig aan tafel? 

Gezellig en uitgebreid tafelen met kinderen is best een uitdaging. Als je slim bent, heb je ze flink afgemat voor het eten door ze eerst lekker buiten te laten spelen. Als jullie uit eten gaan, kies je misschien al voor een kindvriendelijk restaurant met speelgelegenheid en niet al te lange wachttijden. 

Maar je wilt de kinderen thuis ook graag aan tafel hebben. Avondeten is immers een moment van samenzijn, van gezelligheid en vooral niet van rondrennen met af en toe een hap nemen. Met een balaboosta | design & play tafelkleed wordt dit super easy. Dek de tafel met het XL woordzoeker tafelkleed. Woordzoekers zijn uitdagend, bieden veel verschillende manieren om mee te spelen en worden door jong én oud gewaardeerd.

Deel de bijbehorende stiften uit en vraag ze alle dieren te zoeken en in te kleuren. Kleuren op het kleed….?! Ja, het mag. De stiften zijn uitwasbaar. Het kleed kan na gebruik in de wasmachine en je kunt weer opnieuw aan de slag.

Samen
Samen spelen is belangrijk. Samen spelen met letters is goed voor de ontwikkeling van je kinderen. Last but not least, samen lekker lang aan tafel zitten, wie wil dat nou niet?!

Start typing and press Enter to search