fbpx
601_test

Aandacht
voor elkaar

Aandacht voor elkaar

Caroline Schnellen begon in 2019 met balaboosta: “Het mooie is dat aandacht weinig kost, maar heel veel oplevert. Het probleem is dat in ons volle leven echte aandacht voor elkaar snel onder druk komt te staan: “even snel die presentatie afmaken”, “dat mailtje moet er vandaag nog uit”, “daar heb ik nu geen tijd voor”. We kennen het allemaal. Als moeder van twee jonge dochters van 6 en 8 jaar met een eigen marketing- en communicatiebureau weet ik als geen ander hoe hectisch de dagen verlopen. En hoe daarmee de aandacht voor elkaar in het gedrang komt.

Het stimuleren van de ontwikkeling van mijn kinderen vind ik heel belangrijk. Voor mij betekent dit samen tijd doorbrengen en echte aandacht voor elkaar hebben. En waar kan dat beter dan aan tafel! De plek waar we toch al veel zitten, maar waar kinderen ook vaak snel weer van weg willen. De vraag ‘hoe houden we kinderen gezellig aan tafel?’ liet me niet meer los.

Ik wilde iets creëren waar zowel ouders als kinderen blij van worden: een mooi vormgegeven product dat je graag in je interieur ziet én iets dat tegelijkertijd aantrekkelijk is voor kids om mee te spelen. Zo ontstond het concept design & play: de ultieme combinatie van een tijdloos ontwerp en ouderwets genieten met elkaar rondom de eettafel. Met als doel dat iedereen, jong en oud, samen aan tafel de grootste lol kunnen beleven met het spelen met dit tafelkleed. Of ze nou hun eigen oerwouden en oceanen vullen met alle dieren die in het kleed verstopt zitten, letters bij elkaar zoeken om woorden mee te maken of zelf manieren bedenken om met het ontwerp te spelen. Zet iets lekkers op tafel en geniet!

Speciaal getest
op kinderen

Getest op… kinderen!

Vanaf het eerste idee heb ik het concept aan de belangrijkste, meest kritische testers onderworpen: kinderen! Mijn eigen kinderen, vriendjes en vriendinnetjes, maar ook in de klas. Hoe zouden ze erop reageren? Hoe lang houdt het ze bezig? Wat doen ze er allemaal mee ? Na elk diner, kinderfeestje of buurtborrel eindigde het tafelkleed steevast volgekleurd in de wasmachine.

Start typing and press Enter to search