fbpx

Design for
a playful living

Moeite om het lang leuk te houden met kinderen aan tafel? Op het 100% katoenen tafelkleed mag je vóór, tijdens of na het eten gewoon kleuren! Een uitgebreid diner of juist een snel ontbijt, die spontane borrel of een cool kinderpartijtje. Quality time met je kinderen aan tafel is voortaan zo geregeld.

Concept

play

play

Zoek, kleur en speel
met familie en vrienden.

wash

wash

Klaar met spelen?
Even in de wasmachine.

repeat

repeat

Et voilà, je kunt weer
opnieuw beginnen!

Spelen met letters

Onze ‘design & play’ tafelkleden zorgen er niet alleen voor dat iedereen gezellig aan tafel blijft, maar stimuleren kinderen om spelenderwijs met letters om te gaan. Stap voor stap leren ze letters herkennen en die aan elkaar te plakken tot woorden. Naast het educatieve karakter, stimuleren de producten van balaboosta de creativiteit door de vele spelmogelijkheden met dit ontwerp. Vergeet het eindeloos geroep om iedereen aan tafel te krijgen, voortaan hoor je alleen nog maar ‘mag ik al aan tafel?’!

0552_meerinfo_sophiejunia

Alles-in-één
pakket

De balaboosta | design & play tafelkleden worden geleverd met een set van 12 uitwasbare stiften. Deze stiften zijn speciaal gemaakt om te gebruiken op onze textielproducten. De punten zijn geschikt om zowel dunne als dikke lijnen te maken. Ideaal om mee te tekenen, schrijven en inkleuren. 

In je bestelling zit ook een boekje met daarin uitleg over de verschillende spelmogelijkheden en een lijst met daarop alle woorden die in de XL woordzoekers voorkomen. Kun jij álle woorden vinden?

Over ons

Caroline Schnellen begon in 2018 met balaboosta: “Het mooie is dat aandacht weinig kost, maar heel veel oplevert. In ons volle leven staat die aandacht helaas regelmatig onder druk: “even snel die presentatie afmaken”, “dat mailtje moet er vandaag nog uit” en“daar heb ik nu even geen tijd voor”. Wie herkent het niet?

Hoe krijgen we meer aandacht voor elkaar? Hoe kunnen we het aan tafel samen met kinderen leuker maken? Met die vragen ontstond het idee voor balaboosta.

 

0405_wiezijnwij_carolinejunia_1
laundry room with a washing machine

Wasvoorschriften

Wash with care! Onze textielproducten blijven het mooiste als je de volgende richtlijnen aanhoudt:

– in de wasmachine op max. 30 graden
– niet drogen in de droogtrommel
– niet bleken
– strijken, max. 200 graden
– niet chemisch reinigen

0

Start typing and press Enter to search